Усний журнал «Понад Прип'яттю – ілюмінація, то від стронцію світиться нація»

24 квітня 2016 року в дитячій бібліотеці КЗК «Жовтоводська ЦБС» для широкого кола читачів проведено усний журнал «Понад Прип'яттю – ілюмінація, то від стронцію світиться нація», присвячений 30-ій річниці Чорнобильської трагедії.

Учасники заходу мали можливість переглянути відеофільм «Чорнобильська катастрофа. 30 років потому» та поспілкуватись з ліквідаторами аварії на ЧАЕС Трифунтовим А.Ф. і Пономаренко В.М., які поділилися своїми спогадами про ліквідацію аварії і враженнями від пережитого. Вразила присутніх балада «Мирный атом», яку проникливо прочитав автор цього твору Пономаренко В.М.. Голова Жовтоводського міського відокремленого підрозділу Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» Кравцов А. М. подякував дітям за участь у міському літературно - творчому конкурсі «Голосить дзвін стривожено у квітні», який організація провела спільно із дитячою бібліотекою КЗК «Жовтоводська ЦБС», і нагородив переможців грамотами та пам’ятними призами.

Зацікавила присутніх на заході книжкова виставка – панорама «Грізна зона. Тридцять кілометрів. З центром на Чорнобильській АЕС», на якій представлена художня та документальна література, а також фотофакти про минуле та сьогодення ЧАЕС.

дитяча бібліотека

дитяча бібліотека

дитяча бібліотека

дитяча бібліотека

дитяча бібліотека

дитяча бібліотека

дитяча бібліотека

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.