Ювілейний бенефіс «Серця, що завжди повернуті до дитинства»

«Серця, що завжди повернуті до дитинства». Під такою назвою 30 жовтня 2016 року відбувся ювілейний бенефіс, присвячений 50-річному ювілею дитячої бібліотеки КЗК «Жовтоводська ЦБС».

З урочистою датою працівників і гостей дитячої бібліотеки привітали наші колеги, друзі та партнери по роботі: начальник відділу культури виконавчого комітету жовтоводської міської ради Кузьмінська О.А.; завідуюча методико-бібліографічним відділом ЦБ КЗК «Жовтоводська ЦБС» Сербул З.І.; завідуюча ВКіО ЦБ КЗК «Жовтоводська ЦБС» Дерій В.М.; завідуючі бібліотеками-філіями КЗК «Жовтоводська ЦБС»: Вовк Т.І., Семенченко С.А., Суперека Н.В.; представники Жовтоводського козацького товариства ім. І. Сірка Дідик М.І. і Бережний О.Г. та Жовтоводського міського відокремленого підрозділу Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» Кравцов А.М. і Трифунтов А.Ф.

На свято прийшли любителі книги: юні читачі та їхні батьки, бабусі та дідусі. Активні читачі бібліотеки підготували святкові поздоровлення улюбленій бібліотеці, гостям і бібліотекарям. Звучали вірші та пісенні подарунки у виконанні юних читачів бібліотеки, а учасниці народознавчого клубу «Берегиня» подарували присутнім український танок.

У свою чергу колектив дитячої бібліотеки відзначив подяками та грамотами в різних номінаціях читачів, представників бібліотечної ради та щедрих дарувальників, без яких неможливе життя бібліотеки.

Юні читачі із задоволенням взяли участь в конкурсі малюнків «Будинок, в якому живуть книги». Барвисті роботи дітей, перемежовані світлинами із життя бібліотеки, були розміщені на виставці, радуючи відвідувачів. Неабиякий інтерес визвали у присутніх підготовлені працівниками бібліотеки відеоролики «Сходинки історії» та «Як я бачу колектив дитячої бібліотеки: погляд зсередини».

На ювілейних урочистостях згадували добрим словом та дякували всім, хто працював в дитячій бібліотеці в різні роки її існування і кожний з яких зробив неоціненний внесок у її розвиток, вшанували ветеранів – людей, які довгі роки трудилися на бібліотечній ниві. Цікавими були спогади Палій В.Д., яка стояла у витоків створення дитячої бібліотеки і поклала багато зусиль в її становлення та працювала на посаді директора КЗК «Жовтоводська ЦБС» з 1978 по 2016 роки.

Нове покоління бібліотекарів гідно продовжує традиції своїх попередників. І саме про створення в книгозбірні в день свята атмосфери комфорту, тепла і затишку подбали Л. М. Нужна, І.І. Петрова, А.О. Воленко, Т.Л. Капканець на чолі з заступником директора по роботі з дітьми І.Б. Неделяєвою.

Свято пройшло не просто урочисто, але цікаво та весело, і завершилось на теплій, дружній ноті. А на згадку про ювілейний бенефіс читачі отримали сувеніри від дитячої бібліотеки та мали можливість сфотографуватися у фотозоні.

Галерея "«Серця, що завжди повернуті до дитинства»"

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.