Народознавчі візерунки «Масляна пригощай! Усім розваги роздавай!»

Свято Масляної здавна пов’язувалося із весняним пробудженням природи. 24 лютого 2017 року працівники дитячої бібліотеки КЗК «Жовтоводська ЦБС» вирішили провести зиму і зустріти весну із найменшими своїми читачами, вихованцями ДНЗ № 21 «Сонечко». Для них було проведено народознавчі візерунки «Масляна пригощай! Усім розваги роздавай!». Традиційно Масляну проводжають із піснями, танцями, іграми та жартами. Саме так святкували у дитячій бібліотеці. Протягом усіх розваг читачів супроводжували Зима, Весна і Сніговичок.

Цікавими для дітей виявилися поетичні та прозові твори, які були представлені на книжковій виставці «Україна святкує», підготовленої бібліотекарями до заходу.

Надзвичайно емоційне та атмосферне свято Масляної за добрим звичаєм закінчилося частуваннями, до смаку читачам прийшлися млинці з варенням та сік. А на згадку про відвідини дитячої книгозбірні усі присутні отримали в подарунок обереги – ляльки - мотанки, виготовлені вихованцями гуртка «Початкове технічне моделювання» Центру дитячої творчості під керівництвом Девяткіної О.П.

Галерея "народознавчі візерунки «Масляна пригощай! Усім розваги роздавай!»"

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.