ІІ-й навчальний семінар «Підвищення енергоефективності та енергозбереження ОСББ»

18 травня на базі БібліоМедіаЦентру та Пункту європейської інформації «Євроінтеграційний імпульс», які діють при Центральній бібліотеці КЗК «ЖЦБС», відбувся ІІ-й навчальний семінар «Підвищення енергоефективності та енергозбереження ОСББ», що впроваджується громадською організацією «Земляки з Криворіжжя» в рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», за підтримки Європейської Союзу і за сприяння Центру підтримки громадських і культурних ініціатив «Тамариск», Першого криворізького центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Жовтоводського бюро правової допомоги.

Протягом заходу тренер Андрій Немченко надавав присутнім практичні консультації з питань енергоефективності будівель, алгоритму дій для економії енергоресурсів, заходів для зниження витрат на енергоносії, нормативно-правової бази.
В другій частині семінару Ігор Галочка, експерт проекту «Енергоефективність у житловому секторі України», поділився з жовтоводцями досвідом успішної реалізації у м. Кривий Ріг енергомодернізації житлових будинків шляхом залучення кредитних фінансових ресурсів.
А Наталія Стасик, директор Жовтоводського відділення ПАТ КБ «Приватбанк», представила аудиторії інформацію про сучасну технологію кредитування в рамках держпрограми «Теплі кредити в ОСББ».
Наприкінці семінару всі учасники отримали інформаційно-методичні посібники, а сам захід вже вкотре став майданчиком для налагодження подальшої взаємодії та вироблення механізмів як правового супроводу ОСББ, так і захисту прав споживачів комунальних послуг.

Центральна бібліотека Центральна бібліотека

Центральна бібліотека Центральна бібліотека

Центральна бібліотека Центральна бібліотека

Центральна бібліотека

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.