Презентація кінострічки "Надновий Заповіт" в рамках Фестивалю європейського кіно

28 червня 2017 року до Дня Конституції України Пункт європейської інформації «Євроінтеграційний імпульс», який діє при Центральній бібліотеці КЗК «Жовтоводська ЦБС», разом із кінодистрибуторською компанією «Артхаус Трафік» на замовлення Представництва ЄС в Україніпродовжують Фестиваль європейського кіно в нашому місті. Цього разу кінопоказ відбувався в Парку Слави, де всі охочі могли приєднатися до перегляду фільму під час міського відзначення державного свята.

Значну допомогу в проведенні кінопоказу надали небайдужі жовтоводці та представники Молодіжної Ради, а також було задіяно мультимедійну техніку організації, яку придбали завдяки реалізації проекту програми бюджету участі в минулому році.

Другою стрічкою стала сатирична бельгійська комедія Жако ван Дормеля «Надновий Заповіт», номінант на премію «Золотий глобус» за кращий фільм іноземною мовою. За сюжетом, Бог, який живе у Брюсселі, має не лише сина, а й дочку, яка втікає з дому і відправляється в наш світ шукати пригод і випробовувати терпіння свого батька на міцність. Зараз «Надновий Заповіт» претендує на звання найкращої комедії 2016 року, потрапивши до переліку номінантів на «європейський Оскар» – премію Європейської кіноакадемії.

Відвідувачі імпровізованого кінотеатру під відкрити небом залишилися задоволені переглядом стрічки та виявили бажання створити на базі Центральної бібліотеки стаціонарний кіноклуб, що в подальшому сприятиме розвитку кінематографічного руху в Україні.

Центральна бібліотекаЦентральна бібліотека Центральна бібліотека

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.