Презентація кінострічки "ОДІССЕЯ" в рамках Фестивалю європейського кіно

6 липня 2017 року Пункт європейської інформації «Євроінтеграційний імпульс», який діє при Центральній бібліотеці КЗК «Жовтоводська ЦБС», разом із кінодистрибуторською компанією «Артхаус Трафік» на замовлення Представництва ЄС в Українізавершили Фестиваль європейського кіно в нашому місті.

Останньою стрічкою стала «Одіссея» – історія легендарного Жака-Іва Кусто. «Одіссея» – наймасштабніший пригодницький проект сучасного французького кіно. Історія героя, який відкрив людству «другий космос». Його експедиції надихнули мільйонів. Його головна подорож залишилася таємницею. Першопроходець. Мрійник. Бунтар. Легендарний Жак-Ів Кусто: його корабель, його відкриття, його справжня Одіссея.

Навіть погодні умови не стали на заваді перегляду фільму - глядачі розташувалися в читальній залі книгозбірні за філіжанкою кави в теплій та дружній атмосфері. Значну допомогу в проведенні кінопоказу надали небайдужі жовтоводці та представники Молодіжної ради, що діє при виконкомі міськради.Під час показу було задіяно мультимедійну техніку організації, придбану завдяки реалізації минулорічного проекту Бюджету участі.

Жовтоводці залишилися задоволені організацією Фестивалю європейського кіно і ми маємо надію заснувати стаціонарний кіноклуб на базі Центральної бібліотеки.

Центральна бібліотека Центральна бібліотека

Центральна бібліотека

Центральна бібліотека

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.