ВООК-форсаж «Моє книжкове дозвілля»

25 березня 2018 року в дитячій бібліотеці КЗК «Жовтоводська ЦБС» для широкого кола читачів було проведено ВООК-форсаж «Моє книжкове дозвілля», який завершив Тиждень дитячого та юнацького читання «Читайте з нами! Читайте самі!».

В цей день в читальній залі панували справжні веселощі. Читачів в ігровій формі ознайомили з деякими жанрами художньої літератури. За допомогою ігри діти відвідали «Школу лірики» та «Планетарій», побували на «Казковій галявині», зробили екскурс в «Історичний музей», провели розслідування в «Детективній агенції», зупинилися в «Бухті пригод», чаклували в «Магічному парку». Учасники взяли участь у веселій дуелі та літературних вікторинах, відгадували анаграми та загадки, змагалися в інтелектуальних конкурсах та працювали, як справжні детективи.

Поважними гостями заходу стали поети міста Жовті Води, члени Літературної студії «Горицвіт», що діє на базі Центральної бібліотеки, Бережний Олександр Григорович та Рачковська Алла Іванівна. Вони розповіли присутнім про себе та читали свої поетичні твори.

Жарти та невимушена атмосфера забезпечили відвідувачам бібліотеки гарний настрій та приємні враження надовго.


Галерея "ВООК-форсаж «Моє книжкове дозвілля»"

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.